Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: رویارویی سنت و مدرنیته یک جوان می‌پردازد، و وقایع و اتفایات جذابی که در زندگی یک شهید رخداده را بسیار موشکافانه در قالب نامه‌های سر گشاد شهید بیان کرده که در نهایت به دو کتاب ختم شده کتاب که تنها نامه را مطرح می‌کند و رمانی جذاب از زندگی واتفاتات جوانان عصر ۵۷ حکایت می‌کند.

محبوبه حاجیان نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «یاماها» گفت: کتاب «یاماها» بخشی از خاطرات شهید احمدی امی است که در قالب یک رومان نوشته و به علاقمندان ارائه شده؛ این رمان موفق به کسب رتبه دوم جشنواره رمان انقلاب و دریافت جایزه امیرحسین فردی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: احمد امی دانشجوی زبان انگلیسی از دانشگاه تهران بود که خاطرات خود را با کشش فراوان و بسیار دقیق پیش از شهادتش نوشته بود و بعد از شهادت و پس از سال‌ها ترجمه و منتشر شد، این خاطرات که به وقایع سال‌های ۵۷ تا ۵۹ باز می‌‍گشت بسیار جذاب بودند لذا در قالب کتابی با عنوان «جامعه سرخ» منتشر شد، اما پس از مدتی من تصمیم به همکاری موسسه آفرینش‌های ادبی حوزه هنری سمنان اقدام به نگارش رمان «یاماها» و زندگی این شهید با کمک همین  نوشته‌های ترجمه شده وی گرفتم.

حاجیان نژاد به شیوه نگارش کتاب اشاره و بیان کرد: رمان «یاماها» در ۳۱ فصل نوشته شده که هر فصل در قالب نامه‌ای سرگشاده است که احمد برای محمد، برادر گمشده خود نوشته و از این طریق ماجرا‌ها و حوادث را روایت می‌کند. شهر دامغان، ایستگاه گرمسار، روستای آهوان و دانشگاه تهران، مکان‌هایی هستند که حوادث در آن رخ می‌دهد، بخش‌هایی از کتاب «یاماها» خاطرات و دست نوشته خود شهید احمد امی است و بخش‌های دیگر آن تخیل نویسنده آن را باز سازی کرده که به ساختار بندی کتاب انجامیده البته در طول رمان شخصیت‌های دیگر نیز که خود شهید از آنان در خاطراتش نام برده شخصیت پردازی شده و به جذابیت و ساختارمندی کتاب کمک کرده اند به عبارت دیگر برداشت‌های آزاد از نوشته‌های شهید بزرگوار در تولید کتاب بسیار موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی پیرامون مدت زمان نگارش کتاب «یاماها» اظهار کرد: کتاب «یاماها» در مدت ۹ ماه نوشته و در سال ۹۹ منشر شد عاملی که سبب تشویق من به نگارش کتاب «یاماها» شد شخصیت جذاب و پر رمز و راز این شهید بود، اما بازخورد‌های پس از انتشار و از زمان نگارش کتاب تا به امروز نکاتی جذاب را بیان می‌کرد، زیرا همه گفت‌وگو‌ها و ارتباط‌هایی که مخاطبان با من داشتند به دو موضوع ختم می‌شد ابتدا روان و خوش خوان بودن کتاب و دوم کششی که در کتاب برای مخاطب وجود دارد.

وی پیرامون کتاب «یاماها» ابراز کرد: رمان «یاماها»، قصه جوانی روستایی به نام احمد را روایت می‌کند که در طغیان علیه بستر سنتی و بستری که خانواده‌اش در آن رشد کرده، خانه پدری را ترک کرده و خلاف میل پدرش که روحانی متعصبی است معتقد است احمد باید راه او را در روحانیت ادامه دهد و تصمیم به تحصیل در رشته زبان انگلیسی در دانشگاه تهران می‌گیرد اگرچه در نهایت شهید احمد امی همان مسیری را طی می‌کند که پدر مد نظر دارد، اما این مسیر به شیوه و از راه متفاوت عبور می‌کند و در عین حال راه درستی است. شهید احمد با وجود تضادی که بین عقاید خود و باور‌های دینی پدر روحانی‌اش می‌بیند، سخت تلاش می‌کند که پا روی عقاید و اصول اخلاقی خود نگذارد. این تلاش، او را در فراز و نشیب حوادث و ماجرا‌ها در دوراهی شک و یقین، حق و باطل، راست و دروغ قرار داده و داستان در بستر آن شکل می‌گیرد.

نویسنده کتاب «هی دو چشم» پیرامون کتاب «یاماها» تصریح کرد: «یاماها» به رویارویی سنت و مدرنیته یک جوان می‌پردازد، و وقایع و اتفایات جذابی که در زندگی یک شهید رخداده را بسیار موشکافانه در قالب نامه‌های سر گشاد شهید بیان کرده که در نهایت به کتاب ختم شده.

وی علت نام گذاری کتاب «یاماها» را مورد بررسی قرارداد و افزود: نام گذاری کتاب با عنوان «یاماها» به نامی باز می‌گردد که به تعدد در خاطرات شهید آمده بود آن نام همین «یا ما ها» بود و درنامه‌های سر گشاده شهید احمد امی به صورت پرشمار مطرح شده بود، او یک موتور سیکلت یاما‌ها داشت که گویی بیش از هر چیز دیگر به آن علاقمند بود علاقه‌ای که در طول کتاب به علاقه او به میهن بدل می‌شود شهید احمد امی موتور سیکلتش را به عنوان رفیق نزدیک و انیسی برای خود می‌داند و خاطرات خود را حول محور آن بیان می‌کند، اما روند داستان «یاما‌ها» را برای جریان سازی با خود همراه می‌کند و پس از رویداد‌های متعدد دوباره آن را به صاحب اصیلیش باز می‌گرداند.

حاجیان نژاد پیام کتاب را مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: بینش انقلابی شهید احمد امی و تاکید بر اعتقاداتش و حرکش به سوی تعالی نکاتی ارزنده برای جامعه امروز است شهید احمد امی در رشته زبان انگلیسی دانشگاه تهران پذیرفته و البته در سال ۵۹ آن را به پایان برساند، وی بعد از دریافت مدرک لیسانس، راهی خدمت مقدس سربازی و با درجه ستوان دومی عازم جبهه می‌شود و در تاریخ ۱۵ دی ماه ۱۳۵۹ به مقام شهادت نائل می‌آید.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبارادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا بازار نشر دانشگاه تهران نگارش کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه کتاب فرصتی است تا ناشران کتاب در زمینه‌های مختلف، تازه‌های نشرشان را در معرض فروش و معرفی مردم قرار دهند.

انتشارات شهید کاظمی به ­عنوان یکی از ناشران فعال در زمینه نشر کتب ادبیات پایداری و حوزه دفاع مقدس، با بیش از 60 اثر تازه­ نشر در سی ­وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال 1403 حاضر می­‌شود. این انتشارات، از بین بیش از 700 عنوان کتابی که تا به حال روانه بازار نشر کرده است، حدود 500 عنوان کتاب را با خود به نمایشگاه می ­آورد که بیش از 60  عنوان از آن، جزو آثار جدید به ­حساب می‌آیند.

این نشر را می‌توان جزو چند ناشر برتر در بین ناشران جبهه فرهنگی انقلاب دانست. همچنین می‌توان ادعا کرد انتشارات شهید کاظمی در میان ناشران مردمی در رده نخست قرار دارد.

کتاب «در فاصله دو بوسه» اثر غلامعلی حداد عادل، «اُم علاء» به قلم سمیه خردمند، «پلاسما» نوشته فاطمه شایان پویا، جلد 6 تا 9 مجموعه «تبار انحراف» اثر حجت­الاسلام مهدی طائب، جلد دوم مجموعه «ماجرای علامه و انقلاب» نوشته رضا اکبری آهنگر و وحید خضاب، «دورت بگردم» اثر فائضه غفارحدادی، «گرای باقر» به قلم امیرحسین انبارداران، «تصویری دربند» به قلم مونس عبدی­زاده و چند اثر دیگر، از جمله آثاری هستند که برای اولین­بار در نمایشگاه کتاب از آن­ها رونمایی خواهد شد.

انتشارات شهید کاظمی بدون وابستگی به نهاد خاصی(ناشر خصوصی) و صرفاً با حمایت‌های مردمی و فروش کتاب توانسته است در کنار اثرگذاری در فضای فکری و فرهنگی کشور، رقابت خوبی با سایر ناشران انقلابی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مورایس دوباره به تیم ترسناک رسید
  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • گرامیداشت شهید جاویدالاثر احمد قلی قائدی در بن
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید